Sider

mandag den 16. maj 2011

Næææsten færdig!

I dag var vores sidste undervisningsdag. YES, YES, YES! Aldrig mere fysik, aldrig mere kemi. Aldrig mere fysik. Aldrig mere fysik. ALDRIG MERE FYSIIIK. Sorry, det skulle bare lige nævnes.

Teknisk set mangler jeg lige i morgen, og så har jeg faktisk officielt læseferie. Der er faktisk ikke engang mødepligt i morgen. Der er fælles morgenmad kl. 10 og så får vi udleveret vores årskarakterer/eksamensplan kl. 11, men det bliver også lagt ud på intranettet, så der er i princippet ingen reel grund til at komme. Altså, hvis man ser bort fra gratis morgenmad og at få sine karakterblade i el persono (hvis man læser ’el persono’ hurtigt, ligner det at der står ’porno’, gør det ikke? Denne blog er uegnede for mindre børn). Jeg må indrømme, at jeg ville ELSKE at have mine karakterblade (ikke at jeg forventer alverden) og det er også derfor, jeg har tænkt mig at komme. Bare en time: jeg kommer, jeg æder, jeg går (10 point til den, der fatter referencen).

Sikke en masse parenteser. Undskyld, jeg plejer ikke at misbruge parenteser på denne her måde, men jeg havde en masse ekstra meget vigtige kommentarer at knytte til alle mine guldkorn, så bær over med mig.

Nu vil jeg hoppe i seng og glæde mig over, at jeg har én dag tilbage (lev mens du gør det, elsk mens du tør det). (Det var den sidste parentes, det lover jeg). (Slut).

2 kommentarer:

  1. Julius Cæsar - Veni, vidi, vici!

    God sidste skoledag! Jeg mangler stadig at skrive 9 sider... GAAB!

    Nicolette.

    SvarSlet
  2. Nicolette - Come to my crib and we'll work something out. Jeg har stadigvæk supermeget brug for en study buddy (især nu med eksamen, osv). Jeg skal op i fysik og kemi. FUUUUUUUUUUCK. Hvor blev psykologi lige af?

    SvarSlet